Dikmekavak Asiye Faruk Özalp Ortaokulu

Vizyon: Çağdaş eğitim anlayışı ile eğitimin merkezine öğrenciyi yerleştirip Türkiye´nin en iyi eğitim kurumlarından birisi olmak.

Misyon: Misyonumuz evlatlarımıza en iyi eğitimi ve öğretimi sunmaktır. Bu kutsal amacı gerçekleştirme sürecinde rehberimiz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´tür. Onun ilke ve inkılâplarını gözetmek boynumuzun borcu aynı zamanda çocuklarımıza sunacağımız en önemli yaşam felsefesidir. Sonuç olarak bizler çağdaş, bilimsel ve aklın öngördüğü bir eğitim anlayışıyla milli ve manevi değerlere saygılı bireyler yetiştirmekteyiz.

Başarılar:

Saatler:
Isınma: KLİMA
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://dikmekavakortaokulu.meb.k12.tr

Adres - DİKMEKAVAK MAH. DİKMEKAVAK CAD. DİKMEKAVAK ASİYE FARUK ÖZALP ORTAOKULU BLOK NO 160/1 ORTACA / MUĞLA

Yerleşim Yeri -

Ulaşım okulumuz dolmuş güzergahı üzerindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 93 km ilçe merkezine 4 km uzaklıktadır.